Bisnes

Tip Tingkatkan Sale Meniaga Burger

Ini 5 Cara TERBAIK Yang Boleh Anda Gunakan Untuk Menjadikan Bisnes Burger Anda Lebih Menonjol Berbanding Gerai Burger Yang Lain!

Ia sesuatu yang normal jika dalam satu kawasan perumahan terdapat banyak gerai-gerai burger yang berlainan pemilik.. Ini menunjukkan kawasan tersebut mempunyai kuasa membeli burger yang tinggi sehingga peniaga burger lain turut berniaga sama..

Sebenarnya untuk pengguna, pesaingan seperti ini adalah sangat baik bagi mereka.. Ini kerana mereka mempunyai banyak pilihan burger yang boleh dipilih jika mereka tiba-tiba mengidam nak makan burger pada malam hari.. Mereka boleh memilih gerai burger yang sesuai dengan selera mereka pada hari tersebut..

Tapi ianya satu perkara yang bakal membimbangkan anda jika anda baru berniat untuk mulakan Bisnes Burger anda sendiri!

Jika kawasan tersebut sudah mempunyai gerai burger yang banyak, anda pasti rasa risau untuk bersaing dengan mereka kerana mereka lebih berpengalaman dan mempunyai kelompok pembeli tetap yang setia membeli burger-burger jualan mereka – sedangkan anda adalah orang baru yang bermula dari kosong dan tiada sebarang pembeli pun..

Dan bila anda sudah risau begini tapi tetap mahu membuka bisnes burger di kawasan yang sama, anda pastinya akan melakukan kesilapan-kesilapan kurang bijak yang merisikokan masa depan bisnes burger anda.. Malah anda juga berisiko untuk hilang peluang bagi mendapatkan keuntungan walaupun anda berjaya menjual burger anda..

Antara kesilapan yang biasa dilakukan untuk atasi pesaing ialah dengan menurunkan harga burger jadi lebih murah dari peniaga burger lain – dengan harapan para peminat burger akan tinggalkan pesaing dan mula membeli daripada anda.. Strategi ini sebenarnya sangat merugikan anda dan akan membuatkan bisnes anda tidak tahan lama..

Satu perkara yang anda perlu tahu mengenai peminat burger ini ialah mereka tidak berkira untuk membeli burger walaupun pada harga yang mahal JIKA burger tersebut sedap serta berkualiti dan layanan yang diberikan oleh pemilik burger tersebut sangat menyenangkan mereka.. Strategi memotong harga bukanlah perkara yang bagus untuk anda!

Ada cara TERBAIK yang boleh anda gunakan untuk mengatasi pesaing Bisnes Burger anda yang lain.. Ianya bukan cara menggunakan khidmat bomoh, tapi menggunakan cara lebih “halus” yang mampu menarik hati para peminat burger untuk mula membeli burger anda – walaupun anda peniaga burger yang baru berniaga di situ..

Ini 5 cara TERBAIK yang boleh anda gunakan untuk mengatasi pesaing Bisnes Burger anda..

1 – Menggunakan konsep yang menarik & mampu menonjolkan gerai burger berbanding pesaing anda..

2 – Menghasilkan menu-menu burger yang unik, sedap dan berlainan daripada pesaing anda..

3 – Menambah menu-menu tambahan seperti French Fries atau meat ball sebagai side dish istimewa untuk setiap pembelian burger..

4 – Mula menerima order burger dari para pelanggan melalui Whatsapp dan kalau boleh sertakan juga dengan kaedah pembayaran online atau melalui eWallet..

5 – Menyertakan sekali dengan khidmat penghantaran burger ke rumah atau pejabat pelanggan untuk memudahkan mereka mendapatkan burger anda!

Pesaingan ini bukanlah sesuatu yang negatif untuk peniaga kerana ia mampu membuatkan anda menjadi lebih bersemangat dan komited untuk membuat burger yang lebih sedap serta menyelerakan pembeli.. Dengan semangat inilah yang mampu membuatkan anda lebih berjaya membina bisnes burger anda sendiri dan mampu menjana keuntungan lumayan daripadanya!

Jika tiada pesaingan dalam bisnes, anda pasti akan berasa cepat selesa dan tidak bekerja keras untuk memastikan kualiti burger anda sentiasa pada tahap terbaik.. Dan anda juga perlu belajar ilmu pengurusan sebenar bisnes burger ini agar bisnes burger anda ini mampu berkembang dari satu cawangan ke beberapa cawangan di tempat lain dengan lebih cepat..

Bisnes burger ini bukanlah sekadar tahu untuk masak burger yang sedap semata, anda juga perlu tahu cara pengurusan terbaik, cara menetapkan harga yang tepat serta mempunyai cara komunikasi yang baik dengan para pembeli anda.. Semua ilmu ini wajib untuk anda pelajari kerana ia adalah penentu kepada kejayaan bisnes burger anda & mampu mengelakkan bisnes anda daripada sebarang risiko kerugian..

“Mana Tempat TERBAIK Untuk Mencari Ilmu Berkenaan Bisnes Burger Ini?”

Ada 2 jalan pintas untuk mencari dan belajar ilmu sebenar mengenai bisnes burger ini iaitu:

1 – Belajar Sendiri Dengan Peniaga Burger Berjaya

Jika anda merupakan seorang yang mudah mesra, lancar berkomunikasi dan mempunyai perwatakan yang disenangi, anda boleh menghubungi sendiri peniaga-peniaga burger yang berjaya atau datang ke gerai burgernya DAN meminta sendiri nasihat serta panduan bagi menjalan bisnes burger yang berjaya.. Tapi pastikan kehadiran anda tidak mengganggu operasi bisnes burger beliau!

2 – Belajar Dengan “Sifu” Kepada Peniaga-Peniaga Burger Berjaya

Setiap peniaga burger yang berjaya mempunyai “sifu” yang tersendiri – yang berkongsi ilmu bukan sekadar dalam menghasilkan burger terbaik tetapi juga dalam membina sebuah bisnes burger yang benar-benar berjaya di pasaran.. Sifu ini bukan sekadar mempunyai pengalaman dalam bisnes burger tetapi beliau juga membuat banyak kajian mengenai bisnes burger yang menguntungkan ini..

Salah seorang sifu Bisnes Burger yang boleh anda jadikan rujukan untuk bina bisnes burger yang berjaya ialah Encik Afiq Dato’ Rusly – Anak kapada penulis buku “Jutawan Senyap”, Chef Li.. Beliau telah melatih lebih 15,000 usahawan makanan bagi membina empayar bisnes makanan yang berjaya mereka sendiri di Pondok Industri Darul Tijary melalui Kursus Masakan dan Memproses Makanan Chef Li..

Beliau telah berkongsi pengalaman serta kajian mendalam beliau mengenai Bisnes Burger ini dalam sebuah ebook terlaris yang bertajuk “Panduan Bisnes Burger”.. Ebook ini membongkarkan bagaimana cara sebenar membina sebuah Bisnes Burger yang benar-benar berjaya dari A sampai Z.. Ilmu inilah yang anda perlukan untuk memastikan Bisnes Burger yang bakal anda jalankan ini benar-benar berjaya!

Antara yang bakal anda pelajari daripada ebook ini ialah:

 • Potensi SEBENAR bisnes burger yang ramai tidak ketahui
 • Sebab TERBAIK mengapa anda perlu jadikan bisnes burger sebagai satu kerjaya
 • 9 KELEBIHAN bisnes burger berbanding bisnes makanan yang lain
 • Sebab SEBENAR mengapa anda perlu pilih bisnes burger sendiri berbanding burger francais
 • 3 strategi ‘SUPER-POWERFUL’ yang buatkan bisnes burger anda mampu capai untung hingga 5 angka setiap bulan
 • 5 aspek pengurusan TERBAIK yang boleh digunakan untuk bisnes burger ada
 • 5 perkara PENTING berkenaan produk burger yang perlu anda ambil perhatian
 • Cara SEBENAR untuk mengira peratusan & nilai untung bersih bisnes burger anda
 • 2 teknik RAHSIA bagaimana untuk tingkatkan profit margin bisnes burger anda
 • 5 teknik pemasaran BERKESAN untuk menarik ramai pembeli burger anda
 • 18 ciri-ciri WAJIB yang perlu anda sertakan di gerai burger untuk menarik pelanggan baru
 • 14 aspek PENTING yang perlu dititikberatkan sebelum memilih lokasi bisnes burger
 • 7 kesilapan MAUT yang perlu dielakkan agar dapat menjamin masa depan bisnes burger anda
 • DAN banyak lagi ilmu penting mengenai Bisnes Burger!

Ebook ini merupakan rujukan PENTING yang WAJIB anda dapatkan jika anda benar-benar serius untuk membina sebuah bisnes burger yang berjaya – yang mampu menjana keuntungan lumayan.. Setiap ilmu yang dikongsikan dalam ebook ini adalah ilmu yang sangat penting untuk memastikan setiap urusan bisnes burger anda berjalan lancar tanpa sebarang masalah..

Malah anda juga akan menerima panduan khas untuk membina gerai burger yang menarik DAN resepi rahsia untuk menghasilkan Patty burger terbaik bagi memastikan bisnes burger anda lebih unik dan dikenali ramai.. Dengan ilmu yang dipelajari daripada ebook ini & penduan bonus yang mampu membantu bisnes burger anda lebih berjaya ini, anda pasti mampu membina rangkaian bisnes burger jenama anda sendiri yang mampu bertahan lama di pasaran..

Jika selama ini anda hanya berangan untuk miliki sebuah bisnes burger yang mampu menyara kehidupan anda sekeluarga, kini angan-angan anda pasti akan menjadi nyata – MALAH anda mampu membina sebuah bisnes burger yang besar & mampu menjana keuntungan lumayan setiap bulan hanya dengan menjual burger.. Ia pasti mengubah masa depan keluarga anda!

Pelajari Ilmu Bisnes Burger SEBENAR Yang Mampu Membuatkan Anda Tersenyum Lebar Setiap Bulan Ketika Mengira Hasil Untung Bulanan dengan Klik Sini

Show More
Back to top button