Bisnes

Cara Menarik Pelanggan Membeli

Kenapa perlu berlawan dengan ‘jerung’ jika anda boleh jadi raja di kolam anda sendiri?

Dapatkan Lebih Banyak Jualan Dengan Menguasai Minda Separa Sedar Prospek Menggunakan Ilmu Psikologi Bisnes.

Bersedia untuk buat prospek terus membeli tanpa banyak berfikir!

Bila tiba musim perayaan, semua peniaga nak buat iklan. Namun yang tertewas awal ialah peniaga kecilan dengan bajet iklan yang ciput.

Itu ialah satu kesilapan paling besar, berlawan dengan jerung di lautan besar.

Kos Iklan Mahal Gila

Semua pemain paid ads tahu mengenai fakta ini. Kos iklan naik bila banyak iklan bersaing untuk perayaan.

Persaingan Tinggi

Setiap jenama besar akan cari ejen dropship dan stokis baru. Persaingan makin sengit, nak buat banyak sales makin sukar.

Penat Melawan

Bila terlalu ramai ejen menjual produk yang sama, niche yang sama, akhirnya penjual akan kepenatan. Sales pun tak ada!

Kenapa anda perlu bersaing dengan cara yang memenatkan sedangkan anda boleh memenangi hati pelanggan dengan cara yang lebih istimewa?

Hanya dengan memperbaiki penulisan dan tawaran, anda sudah boleh buat prospek membeli tanpa banyak bertanya. Menarik kan?

Anda hanya perlu hasilkan satu offer yang awesome kepada target market yang betul dengan menggunakan strategi yang tepat. Bamm, sales akan masuk menderu tanpa perlu memaksa mereka membeli. Bagaimana? 

Caranya ialah dengan menggunakan ilmu psikologi bisnes. Ilmu psikologi ialah satu ilmu untuk mengawal tingkahlaku manusia. Dalam perniagaan, ilmu ini digunakan untuk membuatkan prospek membeli produk anda tanpa berlengah.

1. Kenali 3 jenis kelompok manusia & tingkahlaku mereka

Ada 3 jenis cara pemikiran manusia yang mempunyai tingkahlaku berbeza. Kenali  3 kelompok ini & anda boleh kawal tingkahlaku mereka.

2. Kenali 2 jenis manusia & 6 level otak mereka

Bagaimana setiap kelompok berfikir dan buat keputusan untuk membeli produk anda? Anda perlu tahu ilmu ini dan kawal prospek anda supaya mereka tak banyak tanya & terus buat pembelian.

3. Belajar dan apply 8 suis psikologi bisnes

Ada 8 suis psikologi yang anda boleh gunakan dalam penulisan, dalam kempen iklan, dalam website dan semasa close sales. Setiap suis akan membuatkan prospek bertindak segera.

4. Gunakan Taktikal Iklan Yang Betul

Setiap prospek bertindak secara semulajadi mengikut jenis pemikiran. Penggunaan taktik iklan yang betul akan membuatkan mereka suka melihat iklan anda & terus rasa nak beli.

5. Anda Belajar 10 Aspek Untuk Buat Prospek Terus Membeli

Jika anda biarkan prospek berfikir, anda bakal kehilangan mereka. 10 aspek psikologi ini akan membuatkan prospek tak berfikir panjang dan terus membeli produk anda. Anda hanya perlu pilih & gunakannya semasa close sales.

6. Gabung & Apply Dalam Bisnes, Ianya Praktikal

Semua ilmu psikologi ini sangat praktikal dan mudah diaplikasi dalam bisnes anda. Anda boleh apply semua ilmu ini dengan kadar segera selepas selesai mempelajarinya. Fast action, fast result.

Semua ni ialah ilmu psikologi. Anda boleh habiskan masa dan wang yang banyak untuk mempelajarinya dengan menyertai mana-mana kelas atau membeli buku psikologi. Namun hari ini, anda bertuah kerana…

Siri Persona Pelanggan akan bantu anda belajar ilmu psikologi dengan cara yang paling mudah & praktikal.

Anda akan menerima 5 naskah persona pelanggan

1. Naskah percuma persona pelanggan

2. Ebook taktikal iklan

3. Hierarki Otak

4. Suis Psikobisnes

5. Strategi Psiko-harga

#1 Persona Pelanggan 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anda akan belajar mengenai 3 kelompok pemikiran manusia yang anda tak pernah tahu sebelum ini. 3 kelompok manusia ini membuat keputusan dengan cara berbeza. Anda akan lebih mudah membuat closing selepas anda tahu bagaimana cara untuk kawal tingkahlaku setiap kelompok.

#2 Taktikal Iklan

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pemilihan taktikal iklan yang betul akan mempengaruhi proses pemikiran prospek anda. Tujuan iklan dibuat adalah untuk membuatkan prospek buat keputusan membeli pada pandangan pertama.

#3 Hierarki Otak

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Terdapat 2 jenis pemikiran manusia yang anda perlu tahu sebelum membuat ayat jualan. Ada orang boleh percayakan ayat jualan anda tanpa banyak berfikir, manakala satu kelompok lagi akan banyak bertanya kerana tidak percaya. Selepas tahu setiap level otak prospek, kerja anda lebih mudah. 

#4 Suis Psikobisnes (Video)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8 Suis psikologi akan bantu anda menghasilkan ayat jualan yang bersesuaian dengan ego & sifat prospek. Anda hanya perlu ubah sedikit ayat  iklan anda supaya lebih mudah untuk tackle psikologi prospek.

#5 NEW SERIES :  Strategi Psiko-Harga

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Harga akan menjadi masalah kepada semua prospek anda. Ini ialah ilmu untuk anda buat mereka tidak berfikir mengenai harga. Gunakan 10 aspek yang diberikan dalam setiap sesi closing anda & naikkan purata belian dalam satu transaksi.

4 buah ebook & 1 panduan video ini ialah satu-satunya panduan bahasa melayu untuk psikologi bisnes. Ini juga satu-satunya panduan yang mempunyai content power dengan harga yang sangat murah (bukan self-proclaimed, kami ada testimoninya)

Saya baca, saya kaji, saya buat eksperimentasi. Semuanya saya berikan penerangan jelas dalam panduan ini. Anda boleh faham psikologi dengan mudah selepas baca semua buku ini.

Apa yang anda akan terima hari ini sangat mahal. Lihat testimoni pembaca:

Harga sebenar untuk dapatkan semua siri Persona Pelanggan ini ialah

Namun sempena ramadan, anda boleh dapatkan semua pakej ini dengan harga yang sangat rendah. Anda hanya perlu keluarkan

RM280

RM250

RM230

Rm200

RM150 SAHAJA!

Itu sahaja angka yang anda perlu keluarkan hari ini, tiada upsell, tiada pakej lain yang mahal (kecuali anda rela bayar mahal apabila promosi ini sudah tamat nanti).

Owh ya, sebelum terlupa. Harga ini tidak akan kekal lama. Harga akan kembali kepada harga sebenar RM280 pada pagi raya pertama

Bertindak sekarang supaya anda boleh pergi lebih jauh ke hadapan meninggalkan pesaing anda selepas menggunakan ilmu psikologi dalam bisnes. Belajar & terus apply hari ini juga.

(jangan risau, ilmu ni sangat praktikal. Habis baca hari ini, hari ini juga boleh apply)

Show More
Back to top button