Sebab Orang Tak Baca Apa Yang Kita Post Di Facebook

Kongsikan

Ya. Siapa la tak stress bila post kat FB, haram tak ada yang baca. Kot ye pun, like dan komen lah sikit.

Saya pun pernah alami benda yang sama. Cari juga punca sebab apa. Rasa give up nak menulis dan buat iklan pun ada.

Puncanya sebab Headline sahaja tak menarik perhatian. Lepas adjust je headline tanpa tukar copywriting, elok terus orang komen dan like. Hahaha

Serius. Headline memang kena betul-betul power dan padu!

Tak tau nak buat headline? Tak perlu risau dah kalau pakai Template Headline padu ni.

Ada 105 jenis Template untuk buat headline. Mudah gila. Isi tempat kosong je apa yang kita nak jual, lepas tu siap!

Tak caya? Klik Disini