Bisnes

Cara Memikat Lelaki

9/10 daripada para wanita yang melakukannya berjaya menawan hati para lelaki dan sebahagian daripadanya telahpun berjaya mendirikan rumah tangga bersama insan tersayang!

Ada orang kata apa yang buatkan lelaki mula tertarik kepada wanita adalah kerana rupa paras yang menyejukkan hati mereka..

Ada orang kata apa yang buatkan lelaki mula percaya kepada wanita adalah kerana membuat mereka berasa selesa & selamat..

Ada orang kata apa yang buatkan lelaki mula yakin kepada perempuan adalah kerana agamanya dan sikapnya yang penuh sopan..

Ya, boleh dikatakan semua ini penting kerana itulah asas kepada perhubungan cinta sejati yang mampu membawa anda ke syurga..

Tapi sebenarnya lelaki mudah tertarik dengan wanita yang mempunyai perwatakan yang menarik yang menyerlahkan lagi keanggunan seseorang wanita..

Ya, Anda sememangnya dah dilahirkan cantik.. Apa yang anda perlu tahu ialah cara terbaik untuk serlahkan kecantikan dalaman anda dengan lebih berkesan agar dapat memikat lelaki idaman anda dengan mudah..

Kenapa perlu serlahkan kecantikan dalaman?

Kecantikan dalaman ini membentuk karakter dan perwatakan diri anda.. Jika ianya menarik, pasti anda akan kelihatan menawan pada mata orang lain terutamanya pada mata si jejaka.. Ini penting kerana kecantikan luaran akan hilang ditelan waktu tapi kecantikan dalaman kekal selamanya bersama anda.. 🙂

Ini 5 tips BERKESAN bagaimana anda mampu menyerlahkan personaliti menawan yang ada pada diri anda dan mampu memikat hati si dia dengan lebih mudah..

1 – Sentiasa tunjukkan keyakinan diri anda dan sentiasa tersenyum apabila menghadapi apa jua rintangan yang ada..

2 – Sentiasa pastikan diri anda dalam keadaan bertenang dan tidak kelam-kabut walaupun terpaksa berhadapan dengan situasi yang mencabar..

3 – Tunjukkan bahawa anda seorang pendengar yang baik apabila berbicara dengannya dan ambil perhatian terutamanya apabila si dia berkongsi perkara penting kepada anda..

4 – Bercakap dengan penuh sopan walaupun dalam keadaan yang marah.. Jika anda marah, pastikan anda marah dalam hati sahaja – jika anda mahu menolak pelawaan, tolaklah pelawaan orang lain dengan sopan..

5 – Tunjukkan bahawa anda sangat mengambil berat tentang orang lain..

.. DAN pastikan anda menjadi diri anda sendiri dan bukan terikut-ikut gaya orang lain kerana ia akan menyerlahkan lagi keanggunan anda!

Sebenarnya lelaki ini sangat simple.. Jika mereka seorang yang budiman dan sudah tertarik kepada anda serta rasa sangat selesa apabila berkawan dengan anda, hati mereka akan menjadi milik anda selamanya..

Untuk memikat hati lelaki dengan lebih berkesan, anda perlu ada mindset yang betul serta persediaan yang mantap dan keberanian untuk mengambil tindakan pertama.. Anda perlu menguasai rahsia 7 titik kelemahan lelaki bagi membuatkan hati mereka tertarik dan mudah jatuh cinta dengan anda seumur hidup mereka..

Rahsia ini dibongkarkan sendiri oleh motivator terkenal, Dr HM Tuah Iskandar dalam ebooknya yang bertajuk “Hi Hensem!”.. Ebook ini membongkarkan dari A sampai Z bagaimana anda mampu menawan hati para lelaki idaman anda dengan lebih berkesan – hanya dengan menawan psikologinya..

Antara ilmu ‘halus’ yang diajarkan dalam ebook ini ialah..

  • Persediaan PENTING yang perlu ada sebelum anda mendekati bakal jodoh..
  • Ciri-ciri lelaki yang perlu dielakkan dalam mencari cinta sejati..
  • Cara MUDAH untuk menguasai psikologi para lelaki..
  • 7 titik kelemahan lelaki yang membuatkannya mudah jatuh cinta..
  • 3 amalan MUDAH untuk menawan hati lelaki tanpa mereka sedari..
  • Petua-petua BERKESAN untuk serlahkan lagi keanggunan anda depan bakal jodoh..
  • Cara TERBAIK untuk menguji keserasian anda dan bakal jodoh sebelum ke ‘next level’..
  • Contoh ayat-ayat memikat yang sopan dan BERKESAN untuk menarik perhatian lelaki..
  • DAN banyak lagi ilmu TERBAIK untuk menawan hati lelaki!

3 perkara penting yang perlu anda lakukan ialah ‘take action’ untuk mulakannya, terus setia dalam hubungan dan jangan putus berdoa kepada Allah serta bersyukur setiap masa.. Inilah kunci UTAMA kejayaan dalam sesebuah hubungan agar mampu berakhir sampai ke syurga..

Dengan ilmu yang dikongsikan dalam ebook ini, anda pasti mampu menyerlahkan keanggunan diri anda dan mampu untuk memikat hati lelaki idaman anda dengan cara yang lebih mudah dan berkesan tanpa melanggar sebarang hukum agama..

Jika sebelum ini anda asyik terlepas peluang untuk memikat lelaki yang menjadi idaman anda dan terpaksa hidup bersendirian.. Inilah masanya untuk anda mengubahnya!

Dengan ebook “Hi Hensem!” ini, anda pasti mampu hidup dengan lebih bahagia dengan mendapat jodoh yang diimpikan – seperti yang anda mimpikan sejak remaja lagi.. Perasaannya pasti sangat indah bila ia menjadi kenyataan!

Jadi bertindak sekarang juga untuk belajar cara untuk menyerlahkan diri anda SERTA cara terbaik untuk memikat lelaki idaman anda dengan lebih berkesan.. Kebahagiaan anda kini di tangan anda sepenuhnya!

Pelajari semua yang bakal mengubah kehidupan anda ini dengan Klik Sini

Show More
Back to top button