Bisnes

Cara Automasikan Bisnes Online

AUTOMASIKAN Bisnes Online Anda Sekarang Juga & Jana Keuntungan Jualan Yang Lumayan Di Internet Dengan Cara Yang Lebih Bijak, Mudah & Terbukti Berkesan!

Dalam banyak-banyak model bisnes yang ada, bisnes online antara model bisnes yang sangat popular pada hari ini.. Boleh dikatakan hampir setiap rumah di Malaysia mula menjalankan bisnes online sendiri secara part-time dan kecil-kecilan selari dengan pertambahan jumlah pengguna internet di Malaysia semenjak PKP bermula..

Ini kerana anda boleh menjalankan bisnes online ini hanya dari rumah tanpa perlu berjumpa sesiapa pun.. Anda juga mudah menguruskannya tanpa perlu menggaji pekerja – malah kos untuk memulakannya juga sangat rendah.. Dengan hanya menggunakan media sosial, anda sudah mampu menjalankan bisnes online tanpa keluar sebarang kos pun!

Pada awal memulakan bisnes, perasaan anda sangat berkobar-kobar untuk melayan setiap mesej di media sosial mahupun di Whatsapp daripada mereka yang mahu membeli produk anda.. Walaupun mereka hantar mesej ketika anda sedang tidur pun anda akan membalasnya.. Perasaan teruja ini makin memuncak bila melihat banyak sales yang masuk setiap hari.. Ia sesuatu yang sangat indah!

Tapi lama kelamaan anda mula berasa SANGAT PENAT kerana melakukan rutin yang sama berulang-ulang setiap hari..

Walau duit masuk, anda terpaksa habiskan masa setiap hari untuk menguruskan tempahan secara manual – terpaksa check sama ada pembayaran betul masuk akaun anda – mula memproses order tersebut DAN terpaksa melayan karenah pelanggan anda yang bermacam-macam, yang kadangkala boleh membuatkan tahap kesabaran anda semakin kritikal..

Itu belum termasuk lagi terpaksa berhadapan dengan kes-kes yang menipu resit pembayaran.. Mereka mengatakan mereka sudah membayar tapi sebenarnya duit tersebut tidak pernah wujud – yang lebih teruk, siap mengugut anda lagi untuk memboikot bisnes dan memviralkan mengenai anda di media sosial jika tidak menghantar produk tersebut.. Fuh, ia sangat mencabar!

Kadangkala anda mula terfikir..

“Alangkah baiknya kalau ada bisnes online yang mampu beroperasi secara automatik 24 jam sehari – yang mampu memproses order yang masuk dengan lebih lancar dan selamat SERTA tidak perlu melayan karenah para pembeli yang tak pernah habis..”

Jika anda banyak duit, anda boleh setup website ecommerce sendiri dan menggaji pekerja untuk check kesahihan pembayaran, memproses setiap order yang masuk secara manual dan melayan karenah para pembeli dan bakal pembeli di media sosial mahupun Whatsapp.. Tapi anda perlu mambayar kos iklan yang mahal selain perlu membayar gaji setiap bulan..

Tapi jika anda tidak ada modal besar.. ANDA PERLU MENGUBAH STRATEGI JUALAN ANDA!

Anda boleh mula menjual produk anda di laman web atau apps marketplace popular tempatan seperti di LAZADA tanpa perlu mengeluarkan sebarang kos tambahan.. Antara sebab terbaik anda perlu menjual di Lazada ini ialah:

 • Mempunyai pasaran yang jauh lebih luas ke seluruh Malaysia!
 • Mempunyai jumlah pengguna yang sangat ramai, berduit dan bersedia untuk membeli!
 • Beroperasi 24 jam sehari – 7 hari seminggu tanpa henti!
 • Kosnya sangat rendah & tak perlu hadapi sebarang masalah teknikal!
 • Tak perlu penat melayan karenah pembeli di Whatsapp!

Ini bermakna ANDA TIDAK PERLU LAGI proses order yang masuk secara manual satu persatu mahupun melayan segala karenah pelanggan yang memenatkan kerana SEMUANYA DIURUSKAN SECARA AUTOMATIK di Lazada!

Apa yang anda perlu lakukan ialah mendaftar di Lazada sebagai penjual, mula listkan produk yang anda mahu jualkan dan mula menerima order.. Anda hanya perlu menguruskan pembungkusan dan penghantaran produk anda kepada para pembeli yang telah berjaya membayar untuk mendapatkannya di Lazada.. Ia sangat memudahkan hidup anda & menjimatkan banyak masa serta tenaga anda!

Satu-satunya perkara yang anda perlukan untuk membantu anda menjual produk di Lazada dengan lebih lancar tanpa sebarang masalah ialah dengan mencari ilmu yang betul-betul terbukti mampu membantu anda memulakan bisnes anda di Lazada dengan lebih berkesan..

Anda boleh mula pelajarinya sendiri dari ebook “Panduan Bisnes Lazada” dari John Jenin..
Ebook ini mengajar anda cara bagaimana untuk membina bisnes online dengan lebih mantap serta mampu menjual produk anda dengan lebih mudah, pantas & berkesan di Lazada tanpa menghadapi sebarang masalah..

Ebook ini ditulis sepenuhnya hasil daripada pengalaman penulis sebagai seorang peniaga online yang telah menjual barangan di Lazada lebih 5 tahun dan berjaya menjana keuntungan sehingga 5 angka sebulan hanya dengan menjual produk di Lazada sepenuh masa..

Antara ilmu yang bakal anda pelajari daripada ebook ini ialah..

 • Cara mendaftar di Lazada dari A sampai Z
 • Cara listing produk dengan lebih berkesan
 • Cara proses order yang masuk dengan lebih lancar
 • Cara terbaik menyelesaikan pelbagai masalah pelanggan
 • Cara promosikan produk anda dengan lebih berkesan di Lazada
 • Cara membina lazada store yang mengancam & cara mudah mempromosikannya di internet
 • Cara mencari stok tambahan yang murah & berkualiti untuk dijual di Lazada

Pendek kata dengan ilmu yang anda pelajari dalam ebook “Panduan Bisnes Lazada” ini, anda mampu menjimatkan banyak masa & tenaga anda kerana anda tidak perlu lagi memproses order yang masuk secara manual mahupun melayan karenah pembeli di Whatsapp lagi.. Anda mampu menjana keuntungan lumayan dengan lebih bijak dan pantas di Lazada!

Bayangkanlah, Semua order anda diuruskan secara automatik 24 jam sehari di Lazada walaupun anda sedang tidur atau sedang melayan anak-anak anda.. Anda hanya perlu bungkus dan hantar produk tersebut kepada pembeli yang disahkan oleh Lazada tanpa perlu bazir masa melayan sebarang karenah di Whatsapp.. Bukankah ini bisnes impian anda?

Jom mula menjual produk anda dengan lebih bijak, pantas & berkesan secara online di Lazada.. Ini masanya untuk anda merasai keuntungan lumayan TANPA perlu berpenat melayan karenah pembeli dan tanpa perlu keluar sebarang kos lain pun untuk mendapatkannya..

Pelajari cara berkesan memulakan bisnes Lazada yang mampu automasikan bisnes anda dari kosong sampai berjaya menjana untung bulanan yang lumayan dan konsisten setiap bulan dengan klik sini

Show More
Back to top button