Rahsia Lulus Temuduga Kerajaan

Kongsikan

FIRST TIME DAPAT INTERVIEW #SPA? INI RAHSIANYA KALAU NAK LULUS!

Tahniah diucapkan kerana anda dah lepas satu level untuk bekerja sebagai penjawat awam. Tapi masa sesi temuduga ni lah salah satu penentu anda diterima atau pun tidak dalam position yang telah dimohon.

Mungkin ada yang first time dapat temuduga dengan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA), malah ada juga yang berkali-kali pergi pun masih juga tak lulus-lulus.

Yelah, bukan senang tau nak lulus temuduga sebab dalam beratus ribu permohonan yang dibuat, hanya 3.2% sahaja yang akan dipilih!

Dahsyat, kan?

Sebab tu kalau nak pergi temuduga SPA ni, tak boleh bergantung kepada nasib dan ‘luck’ sahaja. Ada tips dan rahsia dia!

Dengan e-book “Rahsia Mudah Lulus Dalam Sesi Temuduga Kerja Kerajaan” ni, terdapat panduan dan langkah daripada A-Z sebagai persiapan temuduga yang anda akan hadiri nanti.

Nak mula kerja cepat? Dapatkan e-book ni dengan klik button di bawah