Punca Orang Tak Suka Baca Copywriting Anda

Kongsikan

Pelik kan?

Ni mesti ada pihak-pihak dengki hantar santau bagi orang tak nampak copywriting kita lalu kat media sosial. Sahih ni memang buatan orang.

Jadi blurr kejap… hah?? Kena santau?

Bila tengok copywriting di iklan dia, rasa macam nak unfriend terus, block, lepas tu report.

Hahah…biar, padan muka.

Bila baca balik copywriting dia, nampak banyak kesalahan kesilapan dosa-dosa dia buat yang tak terampun. Habis semua peraturan alam dia langgar. Main sumbat jer ayat melalut meleret.

Banyak benda kita kena tahu dulu sebagai persediaan sebelum nak mula bina copywriting.

Banyak kena kaji, termasuk kaji niat dan tujuan kita buat copywriting. Termasuk kepada siapa yang kita nak tuju ayat kita tu. Termasuk apa yang produk/servis kita boleh bantu dia.

Banyak lagi sebenarnya. Bukan sekadar main tangkap muat janji ada jer.

Boleh mula langkah awal fahamkan copywriting di ebook 5 Jenis Formula Copywriting. Jangan risau, percuma jer.

Klik sini