Bisnes

Cara Selesai Masalah Produk Di”Banned” Shopee

Akhirnya anda boleh menjual produk “PANAS” anda dengan lebih tenang TANPA risau dibanned lagi – 100% DIJAMIN!

Tidak dinafikan, produk “panas” seperti ubat “kuat”, “anjal” dan sebagainya merupakan antara produk yang terlaris dijual di internet.. Ini kerana orang ramai mencari solusi untuk atasi masalah peribadi mereka tanpa perlu berkongsi cerita yang memalukan kepada orang lain..

Dan menjual produk-produk ini di platform marketplace seperti Shopee, Lazada dan sebagainya merupakan pilihan yang agak bijak kerana boleh mendapat lebih ramai pembeli TANPA perlu berhubung melalui Whatsapp atau sebagainya..

Tapi hakikatnya menjual produk dalam kategori ini di platform marketplace adalah sangat berisiko.. Ini kerana produk sebegini disenaraikan antara produk yang dilarang untuk dijual di platform-platform tersebut kerana ianya dikatakan mampu merbahayakan kesihatan para pembeli..

Jika hati anda kering dan tidak kisahkan larangan tadi, anda boleh terus senaraikan produk panas anda di platform tersebut.. Jika list tersebut di”remove”, buat list baru sampailah akaun anda di”banned” sepenuhnya..

Dan jika hati anda betul-betul kering, anda akan create akaun baru dan list balik produk tersebut dengan harapan dapat menjual dengan banyak sebelum listing anda serta akaun anda di”banned” sekali lagi.. Kitaran ini sudah menjadi rutin biasa bagi anda..

Tapi.. Sampai bila nak terus begini – Tak bosan ke Bos asyik di”banned” berkali-kali kerana menjual produk panas idaman malaya ini?

Sebenarnya ada cara yang lebih berkesan untuk menjual produk panas sebegini tanpa ada sebarang risiko di”banned” sesiapa pun.. Malah ianya tak perlu keluar modal pun!

Caranya ialah dengan membina WEB ECOMMERCE untuk bisnes anda..

WEB ECOMMERCE ini sama seperti kedai online anda di online marketplace seperti Shopee dan Lazada tetapi ianya milik anda sepenuhnya dan tiada sesiapa pun yang boleh banned produk-produk panas anda..

Anda hanya perlu promosikan produk anda sama ada di Whatsapp, Facebook dan sebagainya.. Dan setiap akhir promosi sertakan link web ecommerce anda.. Bakal pembeli akan klik dan datang ke web anda untuk membeli produk panas anda DAN WEB ECOMMERCE akan selesaikan proses pembelian secara automatik untuk anda..

Anda hanya perlu uruskan penghantaran produk kepada para pembeli dan anda updated terus status penghantaran serta kod tracking di sistem WEB ECOMMERCE.. Para pembeli akan menerima updated status penghantaran beserta kod tracking tersebut secara automatik.. Fuh, ia sangat memudahkan kehidupan anda!

Dengan WEB ECOMMERCE ini,

  • Anda tidak perlu bimbang lagi risiko di”banned” kerana ia milik anda sepenuhnya.
  • Anda mampu menguruskan order lebih lancar walaupun tanpa berinteraksi dengan pembeli.
  • Bisnes anda menjadi bebas scammer.. Hanya pembayaran yang disahkan oleh online payment gateway (bagi pembelian online) sahaja yang perlu di proses.
  • Anda mudah untuk mengumpulkan database lengkap pembeli secara automatik untuk tujuan rujukan & marketing pada masa depan.
  • Anda mampu menjimatkan kos kerana kosnya sangat rendah – malah ada yang PERCUMA!

Ya, ini bukan cubaan, ini betul-betul.. Anda boleh membina sebuah WEB ECOMMERCE secara percuma tanpa membayar sebarang kos tambahan!

Apa yang anda perlukan hanyalah handphone atau laptop untuk create WEB ECOMMERCE dan akaun bank untuk menerima pembayaran daripada payment gateway setelah pembelian berjaya dilakukan.. Ia sangat mudah!

Kini tiada lagi halangan untuk anda menjual produk “panas” besar-besaran secara online & menjana keuntungan lebih lumayan dengan cara yang lebih MUDAH & MENJIMATKAN MASA – dengan WEB ECOMMERCE.. Tanpa sebarang risiko di”banned” & 100% PERCUMA TANPA SEBARANG KOS!

Nak belajar cara sebenar membina WEB ECOMMERCE yang sangat menjimatkan SERTA terbukti menguntungkan anda?

Klik sini untuk mengetahuinya

Show More
Back to top button