Cara Nak Tarik Pelanggan Untuk Beli

Kongsikan

Benda pertama tarik pembeli nak beli dan tengok apa yang kita jual adalah copywriting.

Dari headline sampai lah ayat call to action. Kalau salah buat, tulis panjang pun tak guna.

Nak buat kerja mudah dan senang, beli je ebook 176 template copywriting the story selling ni.

Copy, edit dan paste saja. Tak payah nak pening kepala nak buat ayat bagi pembaca tertarik.

Ebook tu boleh dapat kat sini