Bisnes

Cara Dan Panduan Meletakkan Cas Servis Menulis Hingga Menjana 5 Angka Sebulan

Saya pasti ramai dikalangan kita mempunyai kemahiran menulis. Tapi saya yakin ramai yang tidak tahu, menulis juga boleh buat duet berkepol- kepol. Ada yang sudah jadi penulis tapi tak tahu nak letakkan harga untuk servis menulis. Kalau saya di tempat anda saya juga jadi serba salah nak letak harga. Kang letak mahal, pelanggan cakap tak berbaloi. Kalau letak murah sangat, kita pulak rasa tak berbaloi dengan usaha titik peluh yang dilakukan.

Ada yang menulis sepenuh masa. Mencari rezeki melalui menulis disamping dapat membantu orang lain. Orang cakap membantu sambil beramal. Sebenarnya menulis ini bukan satu kerja yang boleh dilakukan secara sewenangnya kerana setiap penulisan haruslah lebih details dan tidak melakukan kesalahan. Rumit bukan ? Kalau dah minat apa-apa pun sanggup.

Membuat duet dengan menulis bukanlah satu perkara yang baru pada masa kini. Zaman teknologi yang semakin moden kini, ramai yang telah memilih untuk bekerja dari rumah kerana lebih mudah. Tambahan pula golongan wanita yang ingin mencari pendapatan sendiri tetapi kerja dari rumah.

Jadi kepada anda yang baru berjinak-jinak dalam menulis ataupun yang telah lama berkecimpung dalam dunia penulisan boleh dapatkan tips-tips dari kami dimana anda boleh jadikan panduan untuk menjana pendapatan yang lebih lumayan.

Sekiranya berminat untuk mengetahui lebih lanjut bagaimana cara untuk meletakkan cas bagi servis menulis sehingga menjana 5 angka sebulan. Sila klik pada gambar dibawah

Show More
Back to top button