Bisnes

Cara Jana Income Dalam USD

Bayangkanlah kalau setiap bulan anda mendapat $1000 daripada bisnes online anda, ini bermakna setelah ditukar ke RM anda akan mendapat lebih RM4000 sebulan.. Fuh, bestkan?!

Sebenarnya.. Ada banyak cara untuk mendapatkan duit USD ini..
Antaranya buat servis penulisan, copywriting ataupun design di laman web freelance, menulis blog dan sebagainya..

Ramai juga rakyat Malaysia yang berjaya menjana income lumayan dalam USD secara online ni!..

Tapi untuk menjana income seperti mereka, selalunya kita perlu fasih menulis dan bercakap dalam bahasa Inggeris..

“Habis tu macam mana bagi orang yang tak fasih berbahasa Inggeris mampu buat duit USD yang banyak di internet?”

Antara cara TERBAIK untuk menjana pendapatan USD yang lumayan tanpa perlu mahir Bahasa Inggeris ialah dengan menjual barangan dropship dari China ke pasaran international!

Dropshipping ialah satu sistem bisnes ecommerce online yang mudah dan ringkas, di mana anda tidak perlu memegang sebarang stok untuk menjual produk.. Tugas anda hanyalah mencari pembeli, ambil order pembeli & submit order tersebut kepada supplier dan supplier akan hantar terus produk tersebut kepada pembeli.. Seterusnya menjana keuntungan!

Tidak perlu langsung menyimpan sebarang stok!

Jika kita buat bisnes dropship di Malaysia, kita hanya akan dapat pendapatan dalam RM selain margin keuntungan yang diperolehi agak kecil.. terpaksa juga kerah masa & tenaga untuk melayan karenah pembeli yang bermacam-macam..

Tapi jika kita menjalankan bisnes ini secara global ke market international, keuntungan adalah 4 kali ganda kerana keuntungan 100% dalam USD.. kita juga tak perlu melayan pembeli kerana mindset pembeli global sangat berlainan dengan pembeli tempatan, mereka terus membeli jika mereka mahukan tanpa sebarang persoalan..

Dan yang lebih bagus lagi, semua proses pembelian produk dilakukan secara automatik sahaja (24 jam sehari) tanpa perlukan sebarang bantuan.. Ini bermakna kita boleh dapat banyak order masuk walaupun ketika sedang tidur!

Menarik kan? Nak tahu lebih lanjut?

Jom belajar dari A ke Z cara SEBENAR menjana keuntungan USD lumayan hanya dengan bisnes dropshipping global!

Klik link sini untuk maklumat lanjut

Show More
Back to top button