Bisnes

Cara Jana Keuntungan Dengan Bisnes Burger

Inilah 5 Persediaan PENTING Yang Perlu Anda Persiapkan Sebelum Berhajat Memulakan Bisnes Burger Sendiri!

Seperti yang anda tahu, bisnes burger ini antara bisnes yang sangat mudah dimulakan dan tidak memerlukan modal yang besar selain dapat menjana keuntungan yang lumayan jika kena pada caranya.. Inilah antara bisnes tepi jalan yang sangat menguntungkan!

Antara faktor penting yang mendorong kepada kejayaan sesebuah bisnes burger tersebut ialah..

 • Faktor lokasi yang strategik – yang menjadi tumpuan ramai orang
 • Faktor kesedapan & keunikan burger yang anda hasilkan
 • Faktor pengurusan kewangan bisnes yang mantap
 • Faktor pengurusan operasi bisnes burger yang teratur
 • Faktor pengurusan pelanggan yang menyenangkan

Bayangkanlah jika anda mempunyai sebuah gerai burger yang mempunyai pembeli-pembeli setia yang sentiasa tertunggu-tunggu bilakah masanya anda buka gerai burger untuk membuat pesanan.. Bukankah keadaan ini sangat menakjubkan untuk anda & anda mampu menjana keuntungan yang konsisten hanya dengan meniaga di gerai burger sahaja!

Tapi untuk memastikan anda benar-benar mampu menguruskan sebuah bisnes burger yang menguntungkan, anda perlulah mempunyai 5 persediaan asas ini sebelum memulakan bisnes burger anda sendiri.. Tanpa persediaan ini bisnes burger anda pasti tidak mampu ke mana-mana walaupun mendapat pembeli yang ramai..

Ini 5 persediaan PENTING yang perlu anda siapkan sebelum memulakan bisnes burger yang bakal menguntungkan anda ini..

1 – Persediaan Mental & Fizikal

Menjalankan bisnes burger ini sangat memerlukan fizikal tubuh badan yang sihat dan kuat kerana banyak aktiviti fizikal yang diperlukan untuk membuka gerai burger sehinggalah sewaktu menutup gerai.. Pengurusan emosi dan mental yang betul sangat penting agar anda mudah menyerap tekanan yang anda hadapi semasa berniaga burger..

2 – Persediaan Ilmu Berkenaan Dengan Bisnes Burger

Ilmu bisnes burger ini sangatlah penting bgai memastikan setiap pengurusan bisnes burger anda berjalan dengan lancar.. Ilmu-ilmu ini mampu mengurangkan sebarang risiko kerugian akibat kesilapan yang tidak dijangka.. Anda wajib mempelajarinya jika anda benar-benar serius mahu membina sebuah bisnes burger yang berjaya!

3 – Persediaan Ilmu Kewangan

Ilmu kewangan yang mantap sangat penting bagi memastikan kelangsungan bisnes burger anda.. Catat setiap aliran duit keluar masuk setiap hari, ini mampu membuatkan anda memahami ke mana arah duit yang dibelanjakan setiap hari untuk bisnes burger ini.. Ketiadaan ilmu kewangan boleh membunuh bisnes burger anda..

4 – Persediaan Modal

Untuk memulakan bisnes burger anda sendiri, anda sangat memerlukan modal untuk membina gerai, mendapatkan bahan-bahan mentah untuk hasilkan burger, membuat pemasaran berkesan, mendapatkan lesen serta permit dan sebagainya.. Namun jangan risau, jumlah modal yang anda perlukan sangat rendah tidak seperti bisnes lain..

5 – Persediaan Komuniti Setempat

Jika anda mahu berjaya dalam menjual burger di sesebuah komuniti setempat, anda perlu membina hubungan yang mesra dnegan penduduk yang tinggal di komuniti tersebut.. Anda perlu sertai Whatsapp Group atau facebook Group kawasan tersebut dan pastikan anda aktifkan diri anda agar mereka mula mengenali anda.. Ini memudahkan anda untuk menjual burger nanti!

Persediaan ini mungkin nampak biasa sahaja tetapi ia sangat penting bagi memudahkan anda menjalankan bisnes burger anda dengan lebih lancar tanpa mengalami sebarang masalah.. Semua persediaan inilah yang mampu menentukan sama ada bisnes burger anda mampu berkembang dan bertahan lama di pasaran ataupun tidak..

Pastikan juga anda mempunyai ilmu yang mendalam mengenai bisnes burger sebelum memulakan bisnes burger anda sendiri.. Ini dapat mengelakkan anda daripada mengalami risiko kerugian besar.. Antara ilmu bisnes burger yang anda perlu belajar ialah ilmu berkenaan pengurusan operasi bisnes, pengurusan kewangan, pengurusan pelanggan dan sebagainya.. Walaupun bisnes anda kecil, ilmu-ilmu ini mampu mengubahnya menjadi bisnes yang dapat bertahan lama!

“Di Mana Tempat TERBAIK Untuk Belajar Semua Ilmu Bisnes Burger Ini?”

Jika anda mahu tahu tentang cara terbaik untuk membuat burger tersedap yang mampu jadi kegilaan ramai, anda perlu belajar sendiri dengan para pemilik bisnes burger yang berjaya – yang telah memiliki banyak cawangan gerai burger dan mempunyai ramai pekerja.. Ini kerana mereka memiliki resepi burger yang mampu menarik pembeli dengan mudah..

Tapi jika anda mahu belajar mengenai ilmu sebenar untuk memulakan dan menguruskan bisnes burger dengan betul, anda sangat disyorkan untuk belajar sendiri daripada Jurulatih Bisnes Masakan Komersial, Encik Afiq Dato’ Rusly yang telah membimbing lebih 15,000 orang usahawan makan di seluruh Malaysia..

Beliau telah berkongsi cara terbaik untuk memulakan bisnes burger sendiri dengan modal yang sangat rendah DAN cara berkesan untuk menguruskannya sehingga mampu menjana keuntungan lumayan setiap bulan dalam sebuah ebook lengkap dan padat yang bertajuk “Panduan Bisnes Burger”

Ebook ini membongkarkan dari A sampai Z bagaimana anda mampu membina sebuah bisnes burger yang menguntungkan dan mampu bertahan lama serta mampu mendapat sambutan yang ramai bertahun-tahun lamanya dengan lebih berkesan.. Ebook ini ditulis hasil daripada pengalaman & kajian penulis sendiri dalam membina sebuah bisnes burger yang berjaya..

Ini antara ilmu yang bakal anda pelajari daripada ebook ini..

 • Potensi SEBENAR bisnes burger yang ramai tidak ketahui
 • Sebab TERBAIK mengapa anda perlu jadikan bisnes burger sebagai satu kerjaya
 • 9 KELEBIHAN bisnes burger berbanding bisnes makanan yang lain
 • Sebab SEBENAR mengapa anda perlu pilih bisnes burger sendiri berbanding burger francais
 • 3 strategi ‘SUPER-POWERFUL’ yang buatkan bisnes burger anda mampu capai untung hingga 5 angka setiap bulan
 • 5 aspek pengurusan TERBAIK yang boleh digunakan untuk bisnes burger ada
 • 5 perkara PENTING berkenaan produk burger yang perlu anda ambil perhatian
 • Cara SEBENAR untuk mengira peratusan & nilai untung bersih bisnes burger anda
 • 2 teknik RAHSIA bagaimana untuk tingkatkan profit margin bisnes burger anda
 • 5 teknik pemasaran BERKESAN untuk menarik ramai pembeli burger anda
 • 18 ciri-ciri WAJIB yang perlu anda sertakan di gerai burger untuk menarik pelanggan baru
 • 14 aspek PENTING yang perlu dititikberatkan sebelum memilih lokasi bisnes burger
 • 7 kesilapan MAUT yang perlu dielakkan agar dapat menjamin masa depan bisnes burger anda
 • DAN banyak lagi ilmu penting mengenai Bisnes Burger!

Dengan persediaan yang mantap DAN ilmu Bisnes Burger yang anda pelajari daripada ebook ini, anda pasti mampu membina sebuah bisnes burger yang dapat menjana keuntungan yang lumayan setiap bulan – walaupun anda hanyalah berniaga di tepi jalan!

Selain itu, anda juga turut dibekalkan dengan ilmu cara membina gerai yang menarik DAN cara menghasilkan patty burger yang menjadi kegilaan ramai pembeli.. Ia mampu menonjolkan lagi identiti bisnes burger anda pada mata lebih ramai orang dan mampu menarik pelanggan baru.. Inilah ilmu yang anda perlukan untuk membina bisnes burger yang berjaya!

Jika selama ini anda rasa membina bisnes burger yang mampu menjana keuntungan 4 hingga 5 angka sebulan ini hanyalah angan-angan kosong.. Kini anda mampu jadikannya kenyataan JIKA anda mempunyai persediaan & memiliki ilmu bisnes burger sebenar yang dipelajari daripada ebook “Panduan Bisnes Burger” ini.. Ini masa terbaik anda untuk jadikannya satu realiti!

Jom pelajari cara SEBENAR memulakan Bisnes Burger yang menguntungkan ini dengan Klik Sini

Show More
Back to top button