Bisnes

Cara Jana Income Dalam USD Secara Online

Inilah Satu-Satunya Model Bisnes Online Yang TERBUKTI Mampu Membantu Anda Menjana Duit USD Yang Konsisten Setiap Bulan – Walaupun Ketika Anda Tidur!

Pernahkah anda impikan memiliki sebuah bisnes online yang mampu menjana keuntungan USD yang lumayan secara konsisten setiap bulan – 100% automatik TANPA perlu melayan karenah pembeli & TANPA produk sendiri?

Inilah yang sangat diimpikan semua orang.. Alangkah indahnya hidup anda jika ianya mampu menjadi kenyataan..

Tambahan pula matawang USD lebih tinggi 4 kali ganda daripada duit Malaysia.. Jika anda mampu menjana paling sikit pun $1000 sebulan, jumlah keuntungan anda setelah ditukar kepada RM adalah lebih RM4000.. Ianya pasti sangat menguntungkan!

Pada hari ini terdapat banyak cara yang boleh dilakukan untuk menjana duit USD secara online.. Jika anda mahir berbahasa Inggeris, ada kemahiran seperti video editing, copywriting, graphic design, programming dan sebagainya serta mempunyai modal yang besar, pasti anda mampu jana duit USD dengan mudah!

Cuma ianya agak mengambil masa untuk mendapatkan duit USD tersebut dan terpaksa melayan karenah pelanggan yang sentiasa mahukan hasil servis yang terbaik daripada anda.. Ianya sangat memenatkan & tidak berbaloi!

Ada ke cara lain yang lebih mudah DAN terbukti berkesan untuk menjana duit USD yang lumayan secara automatik – konsisten setiap bulan TANPA perlu membazirkan masa & tenaga?

Pastinya ADA..

Anda boleh mula menjana duit USD yang lumayan dengan Bisnes Dropshipping – target kepada pasaran antarabangsa!

Bisnes dropshipping adalah sebuah sistem bisnes ecommerce online yang memudahkan anda menjual sebarang produk daripada para supplier kepada pengguna online tanpa perlu memegang sebarang stok.. Anda hanya perlu submit order yang masuk kepada supplier dan mereka akan proses order tersebut bagi pihak anda dan terus menghantarnya kepada para pembeli..

Ini bermakna anda tidak perlu lagi menghabiskan banyak masa untuk check pembelian satu-satu kerana semuanya diproses secara automatik di web ecommerce anda – tiba-tiba sahaja duit dah masuk dalam akaun anda.. Web Ecommerce ini berfungsi 24 jam sehari tanpa henti!

Anda juga tak perlu melayan karenah pembeli kerana para pembeli dari luar negara mempunyai mindset yang berbeza dengan pembeli tempatan dan tidak kisah mengeluarkan duit untuk mendapatkan barangan.. Mereka akan terus membeli produk anda jika mereka mahukannya tanpa sebarang persoalan..

Anda hanya perlu fokuskan masa anda untuk melakukan aktiviti marketing produk terutamanya di Facebook Ads yang menjadi lubuk lumayan para dropshipper untuk mencari pembeli.. Bukankah ianya sangat mudah & menjimatkan masa anda?

“Apakah cara TERBAIK untuk buat keuntungan lumayan dengan Bisnes Dropshiping ini?”

Formula TERBAIK untuk menjana keuntungan USD yang lumayan daripada Bisnes Dropshipping adalah:

SUPPLIER CHINA + SHOPIFY + FACEBOOK ADS = $$$$$$$$$

Secara asasnya,

  • Anda perlu menjual produk dropship kepada pasaran antarabangsa terutamanya USA untuk menjana keuntungan dalam matawang USD..
  • Produk-produk dropship ini daripada para pembekal di China kerana kosnya lebih rendah dan boleh dapat margin keuntungan lebih tinggi selain banyak pilihan produk..
  • Anda perlu membina website ecommerce di Shopify.com agar setiap order yang masuk diproses secara automatik 24 jam setiap hari – walaupun anda sedang tidur.
  • Anda perlu menarik pelawat ke laman web ecommerce anda dengan menggunakan Facebook Ads..

Pendek kata, anda perlu menjual produk atau barangan dari China kepada Mat Saleh DENGAN menggunakan web Ecommerce Shopify anda DAN menarik pelawat yang berminat dengan menggunakan FB Ads ke web Ecommerce anda.. Dengan ini anda mampu menjana untung USD yang lumayan dengan Bisnes Dropshipping..

“Ada ke yang betul-betul berjaya buat duit USD dengan Bisnes Dropshipping ini?”

Rakan saya, Encik Herman Shaq semasa baru mulakan bisnes dropshipping ini telah berjaya menjana keuntungan hampir USD9,000 seminggu dengan menggunakan formula bisnes dropshipping di atas.. Malah ada di antara para pelajarnya juga berjaya menjana keuntungan lebih USD2,000 dalam masa seminggu dengan menggunakan formula yang sama..

Formula ini terbukti berkesan dan boleh anda gunakan untuk menjana keuntungan USD yang lumayan setiap bulan dengan Bisnes Dropshipping!

“Nak belajar lebih lanjut tentang Bisnes Dropshipping yang menguntungkan ini?”

Berita baik untuk anda, Encik Herman telah berkongsi pengalaman dan tips lengkap bagaimana beliau mampu menjana 5 hingga 6 angka sebulan duit USD dengan Bisnes Dropshipping ini.. Perkongsian dalam bentuk video ini membongkarkan TEKNIK SEBENAR yang sesuai dan selamat digunakan oleh orang Malaysia untuk menjana duit USD dengan lebih mudah!

Dengan video eksklusif ini, tiada lagi alasan untuk anda tidak mula menjana keuntungan USD yang lumayan kerana web ecommerce yang anda bina khas untuk produk dropship ini boleh menerima pembelian 24 jam sehari walaupun ketika anda sedang tidur

Klik link sini untuk pelajari cara SEBENAR yang Encik Herman gunakan untuk menjana keuntungan USD yang lumayan setiap bulan dengan bisnes dropshipping ini:

Show More
Back to top button