Bisnes

Cara Buat Website Dengan Kos Rendah

Kini anda mampu menjimatkan lebih banyak wang TANPA perlu membayar sebarang kos untuk mendapatkan WEB ECOMMERCE untuk bisnes anda!

Pada hari ini semua peniaga berlumba-lumba untuk men”digital”kan perniagaan mereka terutamanya pada musim COVID-19 ini..

Langkah paling mudah yang menjadi pilihan ramai peniaga ialah dengan membina WEB ECOMMERCE sendiri kerana ia mampu memudahkan banyak proses kerja terutamanya proses menerima pesanan & bayaran dari pembeli secara automatik.. Ia dapat menjimatkan masa & anda!

Antara cara paling pantas untuk membina WEB ECOMMERCE yang menguntungkan ini adalah dengan menggunakan perkhidmatan ecommerce sedia ada seperti Yezza Store, OnPay, EasyStore dan sebagainya..

Dengan platform-platform ecommerce sebegini, anda mampu membina WEB ECOMMERCE untuk produk jualan anda dengan lebih mudah dalam sekelip mata – walaupun anda seorang newbie & tiada sebarang pengalaman programing..

Platform ini membantu anda menguruskan order yang masuk dengan lebih lancar secara automatik 24 jam setiap hari.. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah proses order tersebut dan buat penghantaran kepada para pembeli.. Ianya sangat memudahkan anda!

Ia adalah pilihan yang terbaik untuk anda JIKA ANDA MEMPUNYAI MODAL dan SANGGUP MEMBAYAR YURAN BULANAN!

Ya, ini kerana anda perlu membayar kos yang ditetapkan setiap bulan kepada para penyedia platform tersebut mengikut pakej pilihan anda.. Semakin banyak fungsi sesebuah WEB ECOMMERCE tersebut, semakin tinggilah bayaran bulanannya..

Anda mungkin boleh menggunakan akaun percuma TETAPI fungsinya terlalu terhad dan kadang-kadang menyusahkan anda untuk menerima order pembeli kerana terpaksa juga proses order tersebut secara manual walaupun anda menggunakan web ecommerce.. Malah ada juga akaun percuma hanya terhad untuk tempoh masa yang tertentu sahaja..

Jika anda mendapat keuntungan jualan produk yang tinggi dan konsisten setiap bulan, kos bulanan ini bukanlah satu masalah untuk anda..

Tapi jika anda baru nak bermula dan keuntungan belum lagi konsisten, pastinya kos bulanan ini agak membebankan.. Lebih baik modal tersebut digunakan untuk tujuan lain seperti marketing untuk menggandakan jualan..

“Habis tu… Ada ke WEB ECOMMERCE yang profesional & punyai fungsi-fungsi premium dengan kos yang lebih jimat & mesra poket?”

Jawapannya, ADA!

Malah anda boleh mendapatkannya secara PERCUMA sahaja tanpa sebarang bayaran..
Semuanya dibongkarkan secara eksklusif dalam Panduan Bina Ecommerce!

Panduan eksklusif ini mengajar anda cara sebenar membina sebuah WEB ECOMMERCE “X” yang profesional & memiliki fungsi-fungsi premium untuk memudahkan bisnes anda dari “A KE Z” TANPA PERLU mengeluarkan sebarang kos bulanan..

Dengan WEB ECOMMERCE “X”,

  • Anda mampu membina sebuah WEB ECOMMERCE anda sendiri yang unik serta dilengkapi dengan custom link subdomain khas untuk bisnes anda.
  • Anda mampu menguruskan jualan produk dengan lebih lancar dan sistematik kerana semuanya dilakukan secara automatik.
  • Anda dapat menjimatkan masa kerana WEB ECOMMERCE anda turut dilengkapi dengan Online Payment Gateway. Hanya pembayaran yang berjaya sahaja perlu diproses!
  • Anda boleh memantau stok produk dengan lebih pantas dan mendapatkan rekod statistik laporan secara automatik dengan lebih mudah.
  • Anda dapat mengumpulkan database para pelanggan anda dengan lebih mudah untuk rujukan anda serta untuk aktiviti marketing pada masa depan. Database adalah aset penting bisnes.
  • Anda mampu senaraikan produk & menaip copywriting untuk produk jualan anda dengan lebih mudah dan pantas. WEB ECOMMERCE anda juga mesra mobile untuk memudahkan para pembeli.
  • Anda akan menerima notifikasi melalui handphone anda jika terdapat jualan di WEB ECOMMERCE. Ianya memudahkan anda merancang kerja-kerja lain.

Dan yang paling PENTING ianya 100% PERCUMA & TANPA HAD!

Ini bermakna anda boleh membina web ecommerce anda sendiri yang memiliki fungsi-fungsi yang PREMIUM & nampak profesional TANPA mengeluarkan sebarang kos.. Ianya sangat menjimatkan anda!

Kini anda mampu ucapkan selamat tinggal kepada kos bulanan ECOMMERCE anda kerana dengan WEB ECOMMERCE “X” ini, anda mampu menjimatkan wang MALAH mampu menjana pendapatan lebih lumayan tanpa sebarang masalah!

Klik sini untuk mengetahui lebih lanjut tentang WEB ECOMMERCE “X” yang mampu menjimatkan anda beratus-ratus ringgit setiap bulan..

Show More
Back to top button