Bisnes

Bagaimana Jana Untung 4-5 Angka Dalam USD

Anda juga boleh menjana income lumayan seperti beliau secara automatik – 24 jam sehari TANPA walaupun ketika sedang tidur!

“Anda mempunyai modal untuk mulakan bisnes online tapi masih berasa ragu kerana bimbang rugi?”

Jika YA, kisah Encik Herman ini mungkin boleh membantu anda..

Encik Herman memulakan bisnes online sejak tahun 2012 lagi dengan menjual produk-produk yang diborong dari China di platform-platform ecommerce untuk pasaran Malaysia..

Jualan produk memang laris cuma keuntungan hasil jualan tersebut agak kecil kerana margin keuntungan hanyalah 10-20% sahaja.. Jika dapat menjual produk RM10, untung yang diperoleh hanyalah RM2 sahaja..

Dahlah dapat untung sedikit, terpaksa pula melayan banyak sangat karenah pembeli yang tak pernah putus hantar PM di platform ecommerce dan di media-media sosial SERTA menghubungi beliau di Whatsapp dengan pelbagai isu dan ugutan tak kira masa.. Ianya sangat memenatkan!

Tapi semuanya mula berubah bila beliau terjumpa video dari seorang pakar ecommerce antarabangsa yang menjana keuntungan sehingga 8 angka setiap bulan dalam matawang USD dengan Bisnes Dropshipping secara online khas untuk market global..

Dengan bisnes Dropshiping ini, beliau tidak perlu lagi menyimpan stok mahupun berurusan dengan kastam dan tak perlu bimbang jika tidak berjaya menjual produk.. Ia tidak memerlukan modal yang besar malah beliau tidak perlu menghantar produk kepada pembeli kerana ianya dilakukan 100% oleh pihak supplier dropshipping..

Malah yang lebih hebat lagi, beliau tidak perlu lagi melayan karenah para pembeli yang tak berkesudahan.. Ini kerana pembeli online luar negara lebih senang membeli dan tidak terlalu banyak berfikir untuk berbelanja bagi mendapatkan produk yang dimahukan..

Inilah model bisnes online yang benar-benar menjadi idaman beliau!

Beliau telah belanjakan hampir RM20,000 untuk belajar lebih mendalam tentang bisnes dropshipping global ini daripada pakar-pakar sebenar.. Beliau juga terpaksa jual kamera DSLR dan jam tangan kesayangannya untuk mengumpul dana..

Setelah penat belajar & bereksperimen akhirnya pada 2 Mei 2019 ketika beliau sedang tidur, beliau mendapat notifikasi di telefon bahawa ada order masuk untuk membeli produk beliau berharga $24.71.. Inilah pendapatan USD pertama beliau.. Ia sangat mengujakan!

Kini beliau mampu menjana keuntungan jualan produk dropship sehingga 5 angka setiap bulan dalam mata wang USD.. Jika di”convert” ke RM, ianya mencecah 6 angka sebulan!

Apa yang beliau lakukan hanyalah:

1 – Mencari produk dropship terbaik yang menguntungkan

2 – Membina web ecommerce seperti Shopify & senaraikan produk tersebut dengan harga lebih tinggi

3 – Mempromosikannya di Facebook Ads

4 – Memproses pembelian produk dengan Supplier produk pada harga dropship, mereka akan uruskan order dan penghantaran kepada pembeli.

5 – Menjana keuntungan USD hasil setiap jualan!

Inilah antara rutin harian yang beliau lakukan setiap hari.. Beliau mampu menjana income USD yang lumayan secara konsisten setiap bulan tanpa perlu memegang sebarang stok mahupun melayan karenah pembeli – 24 jam sehari!

Anda juga boleh jadi seperti beliau TANPA perlu hanguskan lebih RM20,000 mahupun menggadaikan barangan berharga untuk belajar dan bereksperimen sendiri agar mampu menjana keuntungan USD yang lumayan setiap bulan dengan Bisnes Dropshipping..

Ini kerana semua rahsia serta teknik yang beliau gunakan dikongsikan secara eksklusif untuk membantu anda membina bisnes dropshipping online yang mampu menjana keuntungan USD yang lumayan setiap bulan secara automatik walaupun anda sedang tidur!

Encik Herman kini mampu menjana keuntungan 6 angka dalam matawang USD hanya dengan bisnes dropshipping global setelah hampir setahun bereksperimen TAPI anda boleh lakukannya dalam masa beberapa bulan sahaja jika anda benar-benar serius mengikut setiap langkah yang dikongsikan oleh Encik Herman.. Ia sangat menguntungkan anda!

Jom pelajari cara SEBENAR Bisnes Dropshipping Global dari Encik Herman dan mula menjana income USD lumayan setiap bulan secara konsisten dengan klik sini

Show More
Back to top button