Cara Spy Barang Hot Di Shopee

Kongsikan

Bila bukak FB, selalu tengok orang share kejayaan jual barang beribu-ribuparcel di Shopee, gudang penuh berkotak-kotak.

Tapi dia tak pernah cerita dari mana dia dapatkan sumber produk, macam mana dia tahu produk tu dapat sambutan sampai dia berani ambil stok berkotak-kotak penuh gudang dan macam mana dia promosi supaya produk yang dia beli tak sendu berabuk di gudang.

Memang dia tak kan cerita.
Logik lah. Kalau dia cerita semua rahsia, dia akan menambah pesaing dalam bisnes dia. Mana ada orang nak tambah pesaing kan.

Tapi kini, semua rahsia tu dibongkarkan dalam sebuah ebook berjudul “Otai Shopee” ni.
Rahsia yang jarang sangat dikongsikan.

Apa benda yang dikongsikan dalam ebook Otai Shopee ini?

  1. Bagaimana cara nak buat kajian produk apa yang laku di Shopee secara manual atau menggunakan software tools rahsia.
  2. Bila dah jumpa produk apa yang laku, proses seterusnya ialah untuk mencari supplier yang realible dari segi harga dan kualiti.
  3. Bila dah jumpa supplier pula, macam mana cara pembelian yang paling selamat, tak perlu risau produk tak sampai atau ditipu.
  4. Bila produk dah sampai, seterusnya ialah bagaimana untuk mempromosinya dengan cara yang paling berkesan. Macam mana untuk setup Shopee Ads dengan cara yang betul supaya kos menjadi minima dan jualan menjadi maksima. Selain itu juga, ada satu teknik promosi viral yang selalu digunakan oleh top seller di Shopee turut dikongsikan. Teknik ni sangat berkesan, tetapi hampir tiada yang share teknik ini.

Ebook ini sangat padat serta straight to the point! Senang nak faham.
Harga pengenalan hanya RM50, harga yang sangat mampu milik untuk membantu penjual-penjual online bangkit semula dalam fasa endemik iniā€¦

Teknik yang dikongsikan juga tidak hanya khusus untuk Shopee, ia boleh digunapakai di semua shopping platform, Lazada, FB, IG, Tiktok dan lain-lain. Malah ia boleh juga digunapakai sekiranya anda mahu menjual barang secara offline di kedai anda.

Tapi dijangkakan harga ni tak kekal lama dan akan dinaikkan pada bila-bila masa.
Bertindak segera! Dapatkan juga 3 ebook eksklusif percuma.

Detail dan cara beli boleh klik button di bawah